Bellona

Född Mars 2019
Höjd ca 30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Charmtrollet Bellona hittades av vår veterinär i hägnet Andra när hon var i byn Sibiu som ligger en 16 mil från vårt hägn. Hon fick syn på Bellona som befann sig på en ödetomt bland en massa skräp där det såg ut som om hon letade efter lita att äta. Andra visslade lite på henne och Bellona kom springande och sökte direkt kontakt med henne och Andra föll som en fura för den genomcharmiga Bellona. Sagt och gjort, Bellona fick följa med Andra i hennes bil och då det var sent en söndagkväll så fick hon följa med Andra hem till hennes hem och där fick hon stanna över natten. Hon betedde sig som den bästa gästen och kom fint överens med Andras hund och sträckte ut sig gott i värmen. Morgonen därpå fick hon följa med till hägnet där man kontrollerade om hon var chippad men så var inte fallet, och under hennes tjocka vinterpäls så kändes revbenen tydligt.

Andra som har Bellona på en speciell plats i hjärtat tittar till henne varje dag hon är i hägnet, och hon beskriver henne som en otroligt charmig och social hund som dessutom är väldigt intelligent och är enormt läraktig. Hon fungerar väldigt bra tillsammans med andra hundar och är på det hela taget en riktigt liten guldklimp.

Söker du en hund i mindre format som är pigg på det mesta och skulle älska att bli en riktig familjemedlem så kan Bellona vara för dig. Vi tror hon kan trivas både på landet och även mer centralt och vi har inte sett att hon är präglad av några rädslor utan det här är en tjej som ser på livet med glimten i ögat.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu