Bella

Född 2010
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Bella är en lugn och eftertänksam tik. När vi kommer för att hälsa på henne så tränger hon sig inte förbi de andra hundarna i jakt på kel och uppmärksamhet, utan hon står snällt och väntar på att bli sedd. Men när de andra hundarna lugnat sig så kommer hon fram och buffar mjukt med sitt huvud för att få oss att förstå att hon gärna vill ha lite smekningar. När man klappar henne så tittar hon en djupt in i ögonen som faktiskt lyser av kärlek och tillgivenhet.

I dag finns Bella hos ett äldre par som räddat hundar från gatan som har varit särskilt utsatta. Det gamla paret är till åren och mannen är sjuk i cancer och de ringde därför Vasile och Alina och sa att de inte längre kan ta hand om de hundar de har. I vårt hägn är det just nu ont om plats och vi har ingen möjlighet att ta dit dem allihopa men har lovat hjälpa till att finna dem en framtid. Det gamla paret har aldrig varit i kontakt med någon organisation där de kunnat adoptera ut hundarna, och de har därför suttit hos dem alldeles för länge. Även om det funnits trygghet för dem och mat för dagen, så är det inga bra förhållanden för någon hund att leva i. Ett hägn är aldrig ett hem och kan inte jämföras med det, det är bara förvaring.

Bella hittades för ganska länge sedan tillsammans med sin valp Bibbi och de har efter det levt tillsammans. De räddades från gatan av paret. Söker du en fantastisk hund och vill ge den gåvan att få leva sina gyllene år i trygghet och kärlek så kanske Bella är för dig. Hon kommer inte att vara krävande vad gäller timslånga promenader och stimulering, utan kommer föra sig med den värdighet som anstår en lite äldre klok dam.