Baxter

Född 2017
Höjd ca 25 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Godingen Baxter hittades på gatan tillsammans med Bobilita. Båda är två små pekingeseblandningar, och de vandrade tätt ihop på en trottoar där trafiken ven förbi i höga hastigheter när Vasile fick syn på dem. Så här små hundar klarar sig inte länge alls på gatan såklart, så det var nog inte lång tid alls som de försökt klara sig på egen tass. Ingen av dem hade chip nummer och de verkade väldigt vilsna. De rörde sig i ett område där det inte finns mycket bostäder, så det är inte troligt att de skulle vara på vift. Vasile stannade genast bilen, och de kom båda fram uppenbart lättade över att han ägnade dem uppmärksamhet, när han sedan öppnade lite burkmat som han hade i bakluckan så var saken klar. De lät sig båda två väl smaka och åkte tacksamt med honom i bilen.

Baxter är kelsugen herre i sina bästa år, han har en mjuk och härlig päls och är en helt ljuvlig hund i miniformat. När Diana kommer och fotar och han får vara ensam på gården och upptäcka alla dofter där, och dessutom får en endaste människas uppmärksamhet så vet hans lycka inte några gränser.

Ett hägn är aldrig ett hem, och det gäller i synnerhet för sådana här små hundar. Vi hoppas att snart hitta Baxter ett hem där han kan få upptäcka världen med en trygg människa vid sin sida. Han har mängder att erbjuda sin nya familj och vem faller inte handlöst för en sådan här charmig kille?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu