Barsa

Född 2015
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Barsa är en favorit hos vår fotograf Diana, hon kallar honom för den lilla svarta räven. Han har en räv bakom örat den här lilla spelevinken. Han är så oändligt nyfiken på allt nytt och springer fram och tillbaka bakom stängslet och vill hälsa när man närmar sig. När vi kommer in till honom så är han den sötaste mest kelsjuka av dem alla. Han är helt enkelt en fantastisk hund som tyvärr just nu lever ett liv som han inte är förtjänt av. Ett hägn är aldrig ett hem för en hund.

I dag finns Barsa hos ett äldre par som räddat hundar från gatan som har varit särskilt utsatta. Det gamla paret är till åren och mannen är sjuk i cancer och de ringde därför Vasile och Alina och sa att de inte längre kan ta hand om de hundar de har. I vårt hägn är det just nu ont om plats och vi har ingen möjlighet att ta dit dem allihopa men har lovat hjälpa till att finna dem en framtid. Det gamla paret har aldrig varit i kontakt med någon organisation där de kunnat adoptera ut hundarna, och de har därför suttit hos dem alldeles för länge. Även om det funnits trygghet för dem och mat för dagen, så är det inga bra förhållanden för någon hund att leva i. Ett hägn är aldrig ett hem och kan inte jämföras med det, det är bara förvaring.

Söker du en intelligent, kelsjuk herre i sina bästa år i ett behändigt format? Här är hunden för dig! Vi är övertygade om att den tvåbening som adopterar Barsa får en underbar vän för livet. Vi uppskattar honom till ca fyra år, och han har så mycket att ge. Vi hoppas att vi snart får se honom sätta sina fyra tassar på svensk mark och möta ett alldeles nytt välförtjänt liv i överflöd. Han kommer att visa sin tacksamhet i blöta pussar!