Babette

Född 2017
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Babette kommer från ett område där Alina har sitt arbete, och Alina har sett henne många gånger. Det finns tyvärr ingen möjlighet för oss att ta in alla hundar vi får syn på så Babette har fått vänta, men Alina har alltid haft med sig mat till henne och sett till att hon fått mat. När Babette fått syn på att Alina har kommit har hon rusat fram till bilen för att möta Alina, och hon har varit precis lika intresserad av maten som av att få Alinas uppmärksamhet och lite kel, och hon har helt enkelt golvat Alina med sin charm som när en transport lämnat till Sverige och lämnat lite öppna platser i hägnet bestämde att nu var det dags för Babette att få komma in i tryggheten och få chansen att söka sig ett hem i Sverige. När Alina öppnade dörren och bjöd in Babette att följa med så flög Babette in i bilen och så var det med det.

Babette är verkligen en urcharmig mjuk tik som inte gör så mycket väsen av sig. Hon har ett varmt hjärta och är förtjust i både de människor och de hundar hon träffar på, och vi har inte sett några rädslor hos henne. Hon lever idag med en nyopererad hanhund och tar god hand om honom och tillsammans delar de hundkojan om natten och sover där tillsammans på halmen. Som du kan se på en av bilderna här så har hon en tå som sticker rakt ut. Den kommer sig förmodligen av någon skada hon ådragit sig i sitt liv. Vi bedömer inte att hon har ont av det, eller att det handikappar henne på något sätt.

Söker du en klok hund i sina bästa år så är Babette en fantastisk hund som skulle må så gott i att få någons fulla uppmärksamhet. Hon är den typen av hund som skulle ge tusenfalt tillbaka och kommer att bli någons allra bästa vän den dag hon får komma till sitt för-eviga-hem. Hon riskerar nog att bli lite bortskämd för när man ser in i de där mandelformade ögonen kan det nog bli svårt att säga nej.