Ayah

Född Jan 2019
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Ayah hittades av Vasile i byn Aschileu en bit från hägnet i Cluj. Hon levde ensam på gatan i byn och Vasile hade fått ett samtal från en person i byn som sa att Ayah for väldigt illa. Ayah hade plötsligt dykt upp någon månad tidigare och hon försökte söka skydd om natten på ett par gårdar runt några hyreshus men fick saker kastade efter sig av människor som inte vill ha henne där. Hon hade försökt komma in i portarna men blivit bortföst. Hennes beteende och hennes hastiga uppdykande kan tyda på att någon dumpat henne där och att hon bara försökte hitta någon att tillhöra igen. Nästa dag for Vasile iväg till Aschileu och letade efter henne och när hon fick syn på honom och han lockade på henne så kom hon farande som ett skott, precis som om hon bara väntade på att någon skulle se henne och hjälpa henne. Han lyfte upp henne i famnen och stegade tillbaka till bilen med henne och de åkte raka vägen till veterinären för en undersökning, men Ayah var frisk som en nötkärna så det blev raka vägen till hägnet efter det.

I hägnet har Ayah fått dela kennel med lite andra jämnåriga hundar och det är full fart på dem när de försöker få de långa monotona dagarna i hägnet att passera och få utlopp för lite energi. Hon är en social, framåt och en helhärlig tjej med glimten i ögat. När vår fotograf Diana kommer dit för att ta lite bilder på henne så trängs de för att få hennes uppmärksamhet. Ayah är en okomplicerad och mycket glad hund som kommer att bli en högt värderad familjemedlem hos de som adopterar henne.

Hon tar för sig, och trots sina upplevelser med att få saker slängda på sig så ser hon på oss människor med stor tillförsikt om att vi ska kunna ge henne den närhet och kärlek som hon så hett längtar efter.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu