Audrina

Född 2017
Höjd ca 55cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 6000kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Under sommaren 2020 räddades mamma Audrina tillsammans med sin valp Orla av Călin. Han hade räddat dem från ett av de fattigare områden i Cluj där de hade ränt runt i ovisshet. Vår Călin är en av de mest godhjärtade män som vi någonsin stött på och han skulle aldrig passera en hund i nöd utan att ta hen under sina stora och beskyddande vingar. I denna länk kan ni se en video från när de räddades. Han är verkligen en enastående människa som lägger ner hela sitt hjärta och själ för hundar i nöd och vi är så oerhört tacksamma att vi har honom på plats för att sköta hägnet i Fântânele.

När de först kom med Călin till hägnet i Fântânele var de rädda av sig och vågade inte lita på att det fanns människor som ville dem väl, antagligen hade de aldrig stött på vänlighet från folk förut. Mamma Audrina har troligtvis hela sitt liv fått huka sig för att få saker kastade mot sig och bli borthunsad av folk som inte vill ha med henne att göra och denna försiktighet har hon lärt sin lilla Orla då det är det bästa sättet för att försäkra sig om sin överlevnad. Nu efter de varit där ett tag och fått erfara Călins varma omtanke vilket har fått dem att komma ur sina skal och bli mer framåt och sociala tjejer som numera längtar efter att han ska komma till deras kennel och ge dem kel och uppmärksamhet.

Audrina är en ljuvlig tjej och äntligen har hon fått chansen att för första gången i sitt liv kunna slappna av och inte konstant behöva vara på sin vakt. Nu när hon insett att det finns goda människor här i världen har vi märkt vilken kärlekstörstande tjej hon är som älskar att få kel. Hon ska aldrig mer behöva känna sig oönskad och oälskad utan få hitta någon som kommer att uppskatta och värna om henne.

Uppdatering september 2020: Andrea och Måns som nyligen volonterade i hägnet berättade med skratt i rösten att i mamma Audrina och lilla Orlas kennel så är det Orla som styr och ställer. Så fort de klev in där blev de överösta av pussar och härlig energi från både modern och dottern även om Orla ser till att hon är den som får mest kel. Audrina har utvecklats till en lekfull och härlig tik som Andrea tror kommer att passa de flesta. Hon tror även att hon kommer att bli en trogen familjemedlem som gärna vill vara med sina människor på alla äventyr, stora som små.

Uppdatering december 2020: Hon har både lagt på sig mer hull under Călins omsorg och blivit mer modig. Som ni ser så har hon gått från en rädd tjej som helst ville undvika människor till en som skuttar omkring av lycka och viftar på svansen när vår fotograf Diana kommer in till hennes kennel. Det gör oss otroligt varma hjärtat att vittna hur hon har blomstrat ut. Audrina har blivit en riktig liten pärla med en busig glimt i blicken och vi hoppas att det är någon som får syn på denna fantastiska flicka och vill dela sitt hjärta och hem med henne. Vi tror att hon kommer att bli en helt underbar levnadskamrat åt den som adopterar henne.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu