Arnold

Född Okt 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Arnold kom in som valp till dödshägnet som på rumänska heter Ecarisaj. Det är ett fruktansvärt ställe för alla hundar att hamna i och vi gör vårt bästa för att hjälpa dem genom adoption, men våra möjligheter är begränsade tyvärr. Vasile är ofta i Ecarisaj i Cluj för att göra sitt till för att hundarna ska behandlas väl där, och för att ta ut hundar därifrån när vi har plats i hägnet. Arnold var en valparna i hägnet som hämtats upp av hundfångare och satt där helt hjälplös tillsammans med andra valpar, genom Vasiles hjälp så kom alla valparna ut därifrån och in i tryggheten i vårt hägn där villkoren för hundar är långt, långt bättre än i Ecarisaj, men ett hägn är inget hem. Vårt hägn är en tråkig och trist tillvaro där vi inte kan ge hundarna det de behöver annat än tryggheten och det basala i form av vatten, mat och skydd från väder och vind.

Nu är de ju valpar och därmed så sysselsätter de sig väldigt bra själva. Arnold, Athena och Abbot tumlar runt med varandra, och leker väldigt mycket precis som valpar ska göra. Vi hoppas att de snart ska få ett hem och kunna få möta en helt ny verklighet och kunna få bli fullvärdiga familjemedlemmar med allt vad det innebär med att få leva livets glada dagar med promenader, soffhäng, drösvis med leksaker och allt annat härligt som hör till en hunds liv i Sverige.

Då vi inte vet vem mamman eller pappan är kan vi inte säga hur storleken kommer att bli när de är fullvuxna. Vi tror Arnold blir en mediumstor hund, men vi har haft fel förr och de kan bli både större och mindre.

Arnold kan komma i Juli månad.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu