Anissa

Född Okt 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Systrarna Alessia och Anissa hittades övergivna och intui en nylonsäck i byn Darabani. Någon hjärtlös människa hade tröttnat på dessa två söta tjejerna och slängt dem i en säck och sedan kört iväg och dumpat dem för att de sedan skulle självdö och inte längre vara hens ”problem”. Det är för oss helt ofattbart hur någon kan lägga två försvarslösa valpar i en plastpåse överhuvudtaget, det gör ont i hjärtat att tänka på hur rädda Anissa och Alessia måste ha varit under hela detta fruktansvärda traumat.

Kvinnan som hittade valparna tog hem dem till sig och gav dem mat, kärlek och husrum under en längre tid. Hon har visat dem att det även finns snälla människor som vill dem väl. Men eftersom hon redan har många egna hundar och inte hittade något föralltid-hem på egen hand åt dem så bad hon en av veterinärerna som vi arbetar med om hjälp. Veterinären i sin tur bad oss om hjälp och på så sätt kom söta Anissa och Alessia att komma till vårt hägn.

Trots att de varit med om något så fruktansvärt vid mänsklig hand är båda dessa tjejerna hur glada och spralliga som helst och blir helt överlyckliga när Diana, vår fotograf kom dit för att ta bilder på dem och ägna dem lite extra mycket uppmärksamhet. Ni ser ju själva i bilderna nedan vilka härliga busungar de är som älskar att brottas hejvilt med varandra precis som vilka unghundar som helst. De är sådär ljuvliga som bara hundar kan vara genom att de lever i nuet och ältar inte över gamla trauman.

Vi hoppas att vi snart får se Anissa och Alessia sätta sina tassar på svensk mark och få följa deras utveckling i sina föralltid-hem. Vill du ha en härlig unghund som bara längtar efter att utforska denna stora vida värld är en av dessa töserna rätt för dig.

 

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu