Andy

Född Nov 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

När Vasile var ute och åkte på väg till Iclod med hundmat till hundarna i deras hägn så såg han en hund på sidan av landsvägen. Bilarna viner förbi där i 90-100 km i timmen och i vägrenen så står Andy och ser väldigt förvirrat på bilarna som åker förbi. Andy hade råkat ut för något som tyvärr är vanligt i Rumänien – han hade blivit dumpad vid sidan av en väg. Ofta händer det att valpar till ägda valpar, eller bara valpar som rör sig i närområdet till ett hus helt enkelt lastas in i bilen och så åker man tillräckligt långt bort för att hunden inte ska hitta tillbaka, och släpper ut den vid vägkanten. Ägda hundar står ofta tjudrade i korta kedjor, och de paras av lösspringande hundar och valpen är ett faktum. Vi kan inget veta säkert, men vi tror att det är det som är Andys historia.

Andy är en fullkomligt bedårande liten valp med de vackraste ögon någon kan tänka sig, fast de där ögonen bär fortfarande sorg med sig, och vi hoppas snart få se honom i ett hem här i Sverige där någon med kärlek i sitt hjärta kan få de där ögonen att släppa det sorgsna och istället sprudla av den upptäckarlust och glädje som ska känneteckna en unghund.

Andy är väldigt gossugen och uppskattar verkligen att få kli bakom örat, klappar på magen och lite rufsande i pälsen så söker du en bästa vän för livet så tror vi att Andy kan vara just den lilla hunden som kan vara det. Andy blir mer och mer framåt för varje dag, och med de andra valparna busar han för fullt. Han är lite försiktigt av sig, och vågar inte ta för sig hela vägen, och det är något som vi gärna vill se utvecklas långt mer här i tryggheten i Sverige. Vi vet inte vem Andys mamma eller pappa är och kan inte säga hur stor han kan komma att bli. Vi gissar på medium, men kan inget veta säkert. Faller du för Andy, precis som vi i föreningen har gjort så skicka in en intresseanmälan på den här gosproppen.