Amiri

Född Dec 2017
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta Amiri hittades tillsammans med sina sju syskon Jamilia, Adana, Malika, Lulu, Farida, Aisha, Kiros utan sin mamma. De låg alla övergivna på en öde liten gatstump strax utanför byn Iclod. Kanske har mamman råkat ut för något, eller så är de valpar till en gårdshund som ofta blir dumpade ute i ingenstans av gårdens ägare som tröttnat på att höra och se dem, och när de börjar kräva föda för att överleva så kastas de ofta ut och lämnas åt sitt öde. Det är en teori, men vi vet inte hur det har gått till och inte heller vilka föräldrarna är, det enda vi vet är att hela den lilla sköra valpkullen var en liten hårsmån från att gå under den där snöiga dagen i januari när Vasile såg dem av en händelse. Vintrarna i Cluj är ruskigt kalla, och den här dagen var det många minusgrader, så alla valparna hade kunnat duka under för kylan närsomhelst, undernärda som de var.

Tack och lov blev det inte så, utan Vasile fiskade helt enkelt upp dem i famnen och tog in dem i sin varma bil, trots att Vasile är väl medveten om att det redan är överfullt i hägnet. I dag har de fått äta upp sig och är i trygghet, de får mat varje dag och växer precis som valpar ska göra, och nu behöver de ett hem fyllt av kärlek som kan visa dem att världen är något helt annat än vad de har upplevt såhär långt. Vi vill att de ska se att det finns kärlek, trygghet, godsaker, soffor, skogar med mjuk mossa och allt annat som så många andra hundar har som en alldeles självklar del i sitt liv, men de inte har den blekaste aning om att det ens finns.

Amiri är en fantastiskt vacker liten hund som undrar om du kanske har en plats i ditt hjärta och hem för just honom. Amiri är en känsligare själ som tog lite illa vid sig i starten av livet, och han behöver lite extra kärlek och trygghet när han kommer till sitt för-eviga-hem för att utvecklas och våga lita helt och fullt på sin människa. Är du den människa så kommer du att få en alldeles underbar hund.