Amber

Född April 2017
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Underbaringen Amber satt bunden utanför det kommunala hägnet fastkedjad i en kort kedja utan möjlighet att röra sig. Vi kallar det dödshägnet på goda grunder, och vid tiden för Vasiles besök så var det så fullt så hon inte fick plats inne i hägnet, så där satt hon utanför, och när hon fick syn på Vasile så började hon ”ropa” på honom, och kasta sig fram och tillbaka i sin korta kedja i jakt på hans uppmärksamhet. Vasile som inte kunde motstå henne gick fram till Amber som blev helt överlycklig och strålade som en liten sol och ville så gärna ha allt kel hon hon kunde få. När Vasile sedan försökte dra sig undan från Amber för att gå in och hämta ut de valpar som vi skulle rädda därifrån så lindade hon helt enkelt sina framben runt hans ben och ville inte släppa honom därifrån. Vasile ringde direkt till oss och frågade om vi inte kunde ta in denna bedårande sötnos i vårt adoptionsprogram och självklart sa vi ja. Vi lovade att hitta det allra bästa hemmet åt henne.

Vi vet inget om Ambers bakgrund och hur och varför hon hamnade i hundfångarens händer och fördes till dödshägnet. Det enda vi vet är att hon när hon nu kom till oss i April 2019 var uppskattningsvis 2 år gammal, och att hon dessutom har charm för en hel hundflock alldeles på egen hand. Vi tror att Amber kan passa i vilken miljö som helst då hon helt enkelt bara älskar alla i hela världen, och vill vara allas vän. Vi har inte sett några specifika rädslor hos henne alls. Hon är vacker som en dag och hon är den typen av hund som gärna vill följa med vart som helst i livet då hon har valt att tro gott om alla människor trots att hon nog i dödshägnet i alla fall haft möjligheten att se motsatsen.

Söker du en öppen och positiv livskamrat som kan följa med dig både i skogen och hänga med dig i soffan om kvällarna? Då kan Amber vara din framtida kompis! Hon är en fantastiskt rolig och härlig hund som förtjänar sin andra chans i livet här i Sverige.