Alana

Född Juni 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

De bedårande systrarna Alexa och Alana hittades av Vasile i början på Augusti när han hade ett ärende till en sopstation i centrala Cluj som ligger i närheten av där hans mamma bor. Vid sopstationen bakom en container tittade två förskräckta par ögon fram på honom. Det var tydligt att de små valparna hade dumpats på sopstationen. Tyvärr är det varken första eller sista gången som vi hittar valpar på sopstationer och Vasile håller alltid ett extra vakande öga när han är i närheten av dem. Vasile satt sig på huk och lockade på de små valparna som kom fram med tveksamma steg. Ingen mamma hade de längre som kunde visa dem vad som är farligt och inte, och de befann sig i en helt ny värld långt, långt borta från allt de kunde räkna som tryggt, men Vasiles mjuka lockande var till slut oemotståndligt och de tultade fram och kunde bäras in till tryggheten i hans bil och åka till hägnet.

Vi vet ju inte hur varken mamman eller pappan ser ut och kan inte vara säkra på deras storlek i vuxen ålder. De är ändå såpass småväxta så vi vågar oss på att gissa att de kommer att bli mindre hundar.

De här små systrarna är nu precis så sorglösa som vi önskar att alla valpar får vara. De brottas hej vilt med varandra och är helt enkelt makalöst söta. De har nu fått runda och välfyllda valpmagar precis som de ska ha, och de har inte längre de skrynkliga tomma magar som de hade när de togs in. De får donerat valpfoder och de går absolut ingen nöd på dem annat än att de ännu inte har ett hem. Vi önskar dem ett liv i kärlek med långa promenader och soffmys i höstmörkret. Drunknade du i de här ögonen så kanske du är just det hemmet som kan erbjuda tryggheten och omvårdnanden.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu