Adrian

Född Dec 2018
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Adrian hittades av Vasile när han var på väg på ett ärende från vårt hägn i in till andra sidan Cluj, det finns en kort sträcka av en ganska nybyggd motorväg där som han tog för att snabbare komma fram när han fick syn på Adrian som sprang upp på motorvägen och precis hann kasta sig iväg när en bil kom åkande. Vasile stannade bilen en bit innan sträckan där Adrian var och med ögon i nacken så att varken han eller Adrian skulle bli påkörda så sprang han ut i diket och försökte locka till sig Adrian dit med hjälp av mat. Adrian var såklart väldigt stressad i situationen men också väldigt hungrig så han tog det rätta beslutet att komma springande till Vasile och få mat i magen, och när Vasile etablerat sig som en sån härlig människa som kom och gav honom mat och en smula trygghet i den otäcka miljön så tyckte Adrian tydligt att han helt klart var att lita på, och att få in honom i transporten var inga problem alls för Vasile. Det är mycket troligt att Adrian hade blivit dumpad på motorvägen av en tidigare ägare, dhans beteende där på vägen när han sprang fram och tillbaka över motorvägen och tydligt letade efter den bil där han sist såg de som var välkända för honom. Det är dessärre vanligt i Rumänien att hundar som man tröttnat på eller valpar som man inte vill bara dumpas på vägen, och då dumpas de alltid tillräckligt långt hemifrån för att de inte ska kunna söka sig tillbaka.

Adrian fann sig snart tillrätta i hägnet där han får dela kennel med Verona och Brandy, de är två unghundar som är något yngre än han själv. Han kommer väldigt bra överens med dem, och även andra hanhundar. Människor älskar han, och han är väldigt kontaktsökande och vill helst av allt ha all uppmärksamhet och kärlek som han någonsin kan få, så han är en riktigt social kille. Som du kan se har han ett ljuvligt minspel där han ser ut att skratta allt som oftast.

Vi hoppas innerligt att få se honom här i Sverige snart. Han kommer att bli en ljuvlig familjemedlem och vi tror han kan passa i alla miljöer så länge han får trygghet och kärlek och en fin människa som visar honom vägen till det främmande livet som älskad hund.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu