Adi

Född Maj 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Vasile fick ett samtal från en kvinna i en närliggande by som heter Mera. Kvinnan ville att han skulle komma omgående, ja helst nästa minut då hennes grannar skulle förgifta en valp som dykt upp i grannskapet. Den lilla valpen Adi hade i sin jakt på mat lyckats ta sig in hos kvinnans granne och roffa åt sig en kyckling. Grannarna hade ingen förståelse för att en valp med en mage som skrek av hunger kunde göra på det här sättet, och då de ville ha resten av sina kycklingar för sig själva så var de nu på väg att införskaffa glykol och förgifta Adi med för att lösa problemet. Den djurkära gamla kvinnan var väldigt upprörd, och som tur var kunde Vasile ta sig dit och hann i tid före grannarna hade kunnat sätta sin plan i verket.

Nu är Adi trygg i vårt hägn, och en skrikande mage är inget han längre behöver bekymra sig om. Han är en fullkomligt ljuvlig lite valp med en stor kärlekstörst som du ser på filmen här. När Diana kommer in och ska fotografera honom så vill han hellre ha gos än att posera för några bilder. När han sitter på filmen med slutna ögon och bara njuuuuter av hennes klappar så smälter i alla fall vi som smör i solsken.

Vems Adis mamma eller pappa är vet vi ju som du förstår inte, så därför kan vi inte säga hur stor han kommer att bli när han är färdigvuxen.

Söker du en trogen vän, och har du mängder av kärlek att ge en hund så har du en fenomenal kompis i Adi.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu