Hjälp oss hjälpa

Vill du hjälpa de Rumänska gatuhundarna så finns det många sätt att göra det på. Vi är ju i ständigt behov av pengar för att ge hundarna i Rumänien mat, veterinärvård och vaccinationer bl a. Skänk en liten eller stor summa, vi är tacksamma för alla bidrag.

Bg 789-6426

Swish 123 377 1987

Man kan också hjälpa till genom att engagera sig som en av våra resurspersoner. Inom organisationen har vi kontaktpersoner som finns för nyblivna adoptörer, vi intervjuar nya adoptörer, vi uppdaterar facebook och instagram och den här hemsidan, vi planerar transporter, vi har kontakt med hägnen i Rumänien, planerar och följer upp kampanjer, utvärderar nya hundar osv. Det finns mycket jobb att göra och din hjälp är välkommen.

Lönen vi får för vårt arbete är när vi räddar en hund undan misären och in i tryggheten i vårt hägn, och sedan när den kommer till Sverige så ges vi möjligheten att få ta del av den hundens liv som tidigare bara överlevt och får följa den på resan när den kommer till en familj där den för första gången i sitt liv får ses som en älskad familjemedlem. Det är den bästa lönen man kan önska. Vi som volonterar i föreningen får ibland frågan ”men är det inte hopplöst, du kan ju inte rädda varje hund?!”, det är då vi svarar ”Varje hund räknas”, och så svarar vi för att det är just så det är.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Kontakta oss på info@hundarsokerhem.se om du är intresserad av att hjälpa till.