Whitey

Född Juni 2017
Höjd ca 30 cm
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Den bedårande lilla sötnosen Whitey hittades instängd bakom höga stängsel i ett industriområde strax utanför Cluj. Alina åker förbi området flera gånger i veckan och lägger ut mat till de hundar som stängts in för att vakta, men som alltför sällan ges någon mat. Hur det kom sig att Whitey satts där vet vi inte, hon är en väldigt liten tik så hon är inte någon vidare skrämmande vakthund, men satt bakom stängslet det gjorde hon i alla fall, kanske skulle hon bara larma genom att skälla och på så vis sätta igång större hundar i närheten. När Alina lirkade lite i stängslets underkant så flög Whitey ut och rakt in i Alinas famn som om hon bara väntat på att någon skulle befria henne därifrån.

Whitey trivs bra i hägnet, och hon bor idag med de andra småhundarna, och hon tar alla chanser hon kan få för att få Alinas uppmärksamhet för det har visat sig att Whitey är en riktig kelpropp. Men även om Whitey bor med andra småhundar så springer hon gärna och busar med de större hundarna, för Whitey verkar inte alls förstå att hon är en ganska liten tjej utan busar för fullt med de större hundarna om hon får tillfälle.

Vasile vars hjärta klappar lite extra för de små hundarna har visat henne att män är inget man med automatik behöver vara rädd för. När hon får tillfälle söker hon gärna hans närhet. Whitey är lättlärd och full av charm, och även om hon visar spår av sitt tidigare tuffa liv, det liv som tog henne fram till just det här industriområdet så har hon ändå en vilja att tro oss människor om gott. Vi behöver bara visa att vi verkligen vill henne väl så låter hon sig övertygas. Här finns en otroligt vacker liten hund som kan vara ett härligt sällskap och en lojal kompis till dig om du vill ge henne chansen.