Vanja

Född September 2017
Höjd Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Vanja hittades ensam ute på vift på en parkering. Alina körde förbi och såg den lilla valpen traska runt i jakt på mat runt bilarna. Hon stannade bilen och klev ur, med näven full av foder. Vanja var väldigt kontaktsökande och tyckte att Alina var väldigt spännande och studsade runt henne alldeles överlycklig över uppmärksamheten och maten. Vanja var i ett gott skick så Alina kunde bara ta henne med sig till ASIPAs hägn. Var Vanjas syskon och mamma är vet vi tyvärr inte. Alina letade efter dem men utan att finna några spår av dem. Kanske var Vanja lite för äventyrslysten och kom ifrån sin familj eller så har något hänt dem.

Vanjas färgställning är ju så otroligt vacker och vi har blivit alldeles fängslade av hennes vackra färger, och tycker det ska bli så roligt att få se hur hon ser ut som vuxen.

Vanja leker och busar tillsammans med de andra valparna. Hon är först fram för att undersöka vår fotograf och hon får inte nog av uppmärksamheten. Den här lilla tjejen är både glad och positiv och söker kontakt med Alina och de andra när hon kan. När Alina kommer in så står Vanja först i kön för att få lite hett efterlängtad uppmärksahet. Vanja skulle gärna vilja leva ett liv i Sverige, här hemma kan hon få trygghet och vara omgiven av människor som älskar henne och ser till hennes bästa. Vi är övertygade om att Vanja kommer att bli en fantastiskt vän till den som väljer att adoptera henne. Hon är en enormt charmig spelevink som vi hoppas få se snart här hemma då ingen hund förtjänar att sitta för länge i ett hägn. Hennes vackra färger i kombination med hennes stora vilja att interagera med oss människor gör henne till den perfekta hunden. Ser du också det?