Tic

Född Mars 2017
Höjd 50-60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Här är fina Tic. ASIPA fick ett samtal om en hund som inte sköttes om av ägaren. Han bodde på en gård, men fick inte mat och sökte sig längre och längre ut på de närliggande gatorna i Suceag i jakt på föda. Suceag är en liten by som gränsar till Cluj. Många hundar har det så i Rumänien, trots att de är födda på en gård så tas de inte om hand, och de får aldrig komma inomhus, och det har inte heller Tic fått göra. När ASIPA åkte och hämtade Tic så blev han alldeles till sig, han sprang fram och tillbaka med svansen lågt, lågt viftande och undrade var all den här uppmärksamheten innebar. Skulle någon slå honom eller sparka efter honom? Han visste inte det och var väldigt osäker stackars liten.

Tic är just nu i det där underbara stadiet när han ser ut som Bambi på hal is, och inte har riktig kontroll på benen. Vi tror att han han kommer att bli lite högre i storlek när han växer i de där långa benen han har idag. Vi hoppas snart ha lite bättre bilder på honom, men vi kan bara lova att han är så mycket finare än vad vi hitintills lyckats fånga på bild. Du kan ju själv se hur han far fram som en virvelvind.

Den första rädslan över allt det okända är något som Tic hämtat sig från idag, han är en mjuk och kärleksfull hund som har fått uppleva tuffa tag och just därför lade Alina lite extra av sin tid på honom, allt för att få honom att inse att alla människor inte vill honom illa. Alinas magiska handlag har gett resultat som det alltid gör, och nu kastar han sig fram till de människor han känner i hägnet. Till vår stora glädje så ser vi nu hur han börjar ta för sig av det lilla som det torftiga livet i hägnet kan erbjuda. Svansen har åkt upp och viftar glatt, och vi ser massor av allt det en busig valp kan erbjuda. Här har vi en mjuk och fin hund som så gärna skulle bli någons allra, allra bästa vän. Vill du vara den som låter Tic upptäcka världen medan du står vid sidan av honom och visar vägen?