Supra

Född Juni 2017
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Supra hittades av Alina på en smutsig, skräpig och eländig bakgård där hon levde i jakt på någon föda när hon rotade bland soporna. När Alina närmade sig så kröp den stackars tiken ihop till ingenting alldeles livrädd för den här människan som närmade sig. Alina fick in henne i i bilen och tog henne med sig tillbaka till hägnet. Supra var i ett eländigt skick med revben som stack ut ur den mjuka pälsen, och när Alina satte fram en matskål åt henne så kröp hon ihop av rädsla och darrade i sitt hörn, men med Alinas mjuka handlag så började hon snart att bli tryggare samtidigt som hon började lägga på sig välbehövlig vikt.

Supra har varit en tid i hägnet nu och hon utvecklas för varje dag, och från att ha varit en skräckslagen hund så börjar hon ta för sig mer och mer och hon blir allt djärvare. När vår fotograf Diana kommer till hägnet och ska ta lite bilder på henne så blir hon osäker över detta fokus från en människa på bara henne och det står verkligen klart hur fruktansvärt illa hon farit i sitt korta liv.

Supra behöver ett varmt och kärleksfullt hem, och gärna där det finns andra hundar som kan visa henne vägen lite. Det hem som tar emot den här vackra tiken kommer att få den allra trognaste vännen om hon får komma hit till Sverige. Hon har levt i helvetet och ett svenskt hem kommer att vara rena himmelriket för henne. Allt hon begär från dig för att ge all den kärlek hon har, är att du förstår hennes bakgrund.