Stina

Född April 2017
Höjd Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 3700 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma 2017

Våra två styrelseledamöter var på besök i hägnen i Cluj och fick assistera vid infångandet av fyra, små valpar.

Stina med tre syskon hittades i en tom byggnad där de sökte skydd från faror. När vi kom fram till byggnaden såg vi att där låg en femte valp död på platsen. När hungern tog över lyckades man fånga in alla fyra valpar som togs direkt till ASIPA. På plats så konstaterades det att samtliga valpar hade valpsjuka och var i behov av akut vård. Idag är valparna friska, med spring i benen.

Stina finns idag hos en av våra styrelsemedlemmar och så här beskriver hon Stina :

”Stina är en mild men väldigt nyfiken tjej. Hon går mycket bra ihop med mina rumäner och de leker och busar en hel del. Stina har varit rumsren nästan från start och när hon behöver gå ut så ställer hon sig vi terrassdörren och söker ögonkontakt med mig. När jag visslar inkallning så kommer hon på släpptåg efter mina hundar och nu ikväll så var hon faktiskt först in. Stina är väldigt matmotiverad och det gör henne lättlärd. Hon har aldrig ätit så gott som nu, det är hon tydlig med att visa när hon sitter i köket så fort jag är där och gör något. När jag inte är där så söker hon gärna av bänkytorna efter något ätbart så det gäller att vi plockar undan efter oss, då kommer hon att förstå att det inte lönar sig att leta efter något att stjäla.

Jag är väldigt förtjust i Stina. Hon är vacker och har en corky personlighet. Ibland hänger inte tassarna med riktigt när hon busar och det händer att hon råkar ta med någon tröja ut på trädgården när hon busar som mest. Vi skrattar åt det, hämtar tröjan och tänker att hon lär sig med tiden. Hon är ju trots allt bara sju månader och livet har precis börjat”

Stina kom till Sverige den 21/10