Snow

Född Juli 2017 - finns i Skåne
Höjd 50 cm
Vikt 13 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Bedårande lilla Snow hittades tillsammans med sina sex syskon vid en vägkant i Baia Mare där de blivit dumpade tillsammans med sin mamma. De låg alldeles intill en starkt trafikerad väg och var bara 4-5 veckor gamla. Strax intill de hjälplösa valparna låg mamman påkörd och död. Hon hade blivit påkörd när hon sökte efter föda till sig själv och sina valpar. Vi fick en film skickad till som visade de små valparna som vettskrämda tryckte i en buske strax bredvid vägen och våra hjärtan brast, så självklart sa vi att vi tar dem till en veterinär och sedan in hos vårt hägn ASIPA.

Kvinnan som skickat filmen med nödropet om hjälp för de små valparna återvände då för att ta in dem, men då var redan en valp död, och en annan försvunnen och endast fem valpar fanns kvar. Den försvunna valpen hittade vi aldrig, men vi tog de andra till veterinären där det konstaterades att de hade Parvo. Det är ju en dödlig sjukdom och vi höll andan under de veckor de behandlades hos veterinären. Tyvärr, så dog ytterligare två av valparna och nu fanns det bara tre valpar kvar. Snow är en av valparna som överlevde Parvon och kom ut på andra sidan sjukdomen och blev friskförklarade, och har inga men efter sin sjukdom.

Sockersöta Snow finns i jourhem i Sverige och trivs fantastiskt med sitt nya liv i Sverige. I jourhemmet bor hon med en lite äldre tik och de kommer bra överens och leker och busar, på dagarna hänger hon med massor andra hundar på ett dagis och hon är helt fantastisk i sin samverkan med andra hundar. Snow är en framåt, busig och okomplicerad hund som söker ett för-evigt-hem där hon kan få hänga med i alla livets svängar. Hon charmar alla som kommer i hennes väg och skulle du träffa henne så är vi säkra på att du precis som vi faller pladask.