Snow

Född Juli 2017
Höjd växer fortfarande, liten hund
Vikt växer fortfarande
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Bedårande lilla Snow hittades tillsammans med sina sex syskon vid en vägkant i Baia Mare där de blivit dumpade tillsammans med sin mamma. De låg alldeles intill en starkt trafikerad väg och var bara 4-5 veckor gamla. Strax intill de hjälplösa valparna låg mamman påkörd och död. Hon hade blivit påkörd när hon sökte efter föda till sig själv och sina valpar. Vi fick en film skickad till som visade de små valparna som vettskrämda tryckte i en buske strax bredvid vägen och våra hjärtan brast, så självklart sa vi att vi tar dem till en veterinär och sedan in hos vårt hägn ASIPA.

Kvinnan som skickat filmen med nödropet om hjälp för de små valparna återvände då för att ta in dem, men då var redan en valp död, och en annan försvunnen och endast fem valpar fanns kvar. Den försvunna valpen hittade vi aldrig, men vi tog de andra till veterinären där det konstaterades att de hade Parvo. Det är ju en dödlig sjukdom och vi höll andan under de veckor de behandlades hos veterinären. Tyvärr, så dog ytterligare två av valparna och nu fanns det bara tre valpar kvar. Ice är en av valparna som överlevde Parvon och kom ut på andra sidan sjukdomen och blev friskförklarade. Hon har tillsammans med sina syskon Winter och Snow nu kommit till ASIPA.

I hägnet så är de precis som alla andra valpar, fulla av bus och trots sin eländiga start i livet och tiden hos veterinären är de inte skygga utan vill gärna upptäcka sin lilla värld, och de tar kontakt med personalen i hägnet när tillfälle bjuds. De tumlar runt som om inte deras tråkiga gårdag fanns, och det verkar som om de lagt allting bakom sig.

Nu söker vi familjer till syskonen. Vill du ta hand om denna fantastiska lilla Snow och ge henne det liv som hon förtjänar. Hon söker massor av kärlek, gos, bus och härliga promenader!