Siri

Född 2013 - finns i Mariestad
Höjd 55-60 cm
Vikt 27 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Vackra, gracila Siri behöver ett nytt hem, hennes ursprungliga hem har fått ändrade familjeförhållanden och kan tyvärr inte behålla henne. Hennes hem beskriver henne som en nyfiken och glad hund med stor aptit på livet. Siri är aktiv ute och lugn som en filbunke inomhus, hon har en del jaktinstinkt och springer därför mest lös i hundgårdar eller inhägnade områden eller på ställen man kan känna sig trygg att det inte rör sig vilt. Hon tar sig an nya miljöer med samma nyfikenhet som präglar allt annat, och har trivts bra under sina besök i olika större städer. Siri är med andra ord en enkel hund. Hon är helt rumsren, går fint i koppel, klarar att bli lämnad ensam utan några problem alls och tycker bilåkning är toppen. Hon åker gladeligen både tåg, buss och allt annat också för den delen. Människor är absolut inga problem så länge de inte har käpp, krycka eller något liknande för då gör sig Siris bakgrund påmind, och hon reagerar och blir avvaktande och drar sig undan. Barn har inte varit några problem, men hon har inte bott med några dagligdags. Katter har hon träffat på och det har inte varit några konstigheter där heller, men hon har inte bott med några.

Under sin tid i Sverige så har ju Siri hunnit med både det ena och det andra. Hon har bott i både hus och lägenhet och det har fungerat precis lika bra på båda ställena. Hon har också bott på hundpensionat utan något mankemang.

Söker du en härlig hundkompis som är en ganska ”färdig” hund och har lärt sig det mesta som behövs läras här i livet men som inte för den skull är någon tråkig hund – då är nog Siri menad för dig.