Silver

Född 2016
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Silver och vad som förmodligen är hans bror Bond hittades vandrandes på Clujs gator i ett eländigt tillstånd, de var båda magra och letade desperat efter en bit mat. När en vän till Alina och Vasile stannade sin bil och satte sig ner med lite mat var ingen av dem nödbedda, och med sänkta huvuden och svansar kom de försiktigt fram för att se om de vågade lita på denna människa. Hungern segrade över rädslan och snart åt både Bond och Silver glupskt från det foder som bjöds dem.

De hade ingen svårigheter alls att lasta in de två hundarna i bilen och började sin färd tillbaka till hägnet. Nu har båda hundarna bott ett tag i hägnet, och de stortrivs med såväl de andra hundarna som med människorna där.

Silver är en mjuk kille, och är väldigt läraktig och vill gärna vara till lags. Silver har precis som Bond tränat lite på att gå i koppel. Silver är en fantastisk goding, och kommer att bli ett underbart sällskap för den som adopterar honom. Han är dessutom vacker som en dag med väldigt speciella ögon.