Shana

Född 2015
Höjd ca 55
Vikt 16 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Shana har det där raggiga underbara utseendet som vi bara älskar med vackra kloka ögon. Hon har levt i utkanten av Cluj på gatan fram tills den dagen hon blev infångad och togs till dödshägnet. Hennes öde innan dess vet vi inte något om, förutom att vi kan se att hennes förtroende för människor har fått sig en allvarlig törn.

Här är en levnadsglad pigg unghund som inte vill något annat än att leka och studsa runt utan bekymmer, men Shana vet inte ens att något sådant finns. Hon har levt länge nu i dödshägnet Ecarisaj och där har hon suttit själv i kennel nr 92. Anonymt och med alltför lite mat och absolut ingen uppmärksamhet. När vi såg henne så visste vi att där kunde vi inte lämna henne, för någonstans i Sverige så finns hennes hem också. Det hemmet behöver ha tålamod och kärlek att ge henne, för Shana är lite skygg och litar inte riktigt på människor, men hon längtar efter närheten. När vi kommer in till henne så vill hon så gärna bara vara nära när hon långsamt och försiktigt tassar fram för att sträcka fram huvudet för att bli lite smekt.

Nu har vi tagit in henne hos oss, och vi vet att med Alinas kärleksfulla vård så brukar det gå snabbt för hundarna att utvecklas och även den skyggaste hunden blir som en liten kelpropp hos Alina, så vi vet att Shana också kommer att utvecklas med stormsteg den närmaste tiden.

Shana skulle älska en tillvaro med härliga skogspromenader där hon får känna mossan under tassarna, och en varm skön säng att få gosa in sig i om kvällarna. Hon kommer att vara ett underbart sällskap till dig. Vi tror dock inte att hon ska till ett hem med barn, utan att hon mår bäst av lugn och ro hemmavid.