Scout

Född Maj 2017 - Finns i Strängnäs
Höjd ca 50-55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Scout hittades på gatan av en bekant till Alina som driver ASIPAs hägn. Han var lerig och hade en hel del fästingar, Alina tror att han är dumpad på gatan då han hittades alldeles ensam i ett litet skogsparti. Alina valde att ta emot honom och har nu bett oss om hjälp att finna honom ett hem. Scout är väldigt van med människor och han kan inte ha levt på gatan alltför länge, han var väldigt välmående och fin i hullet när han kom till ASIPA. Alina har nu bett oss om hjälp att hitta Scout ett hem och det kan vi ju inte säga nej till!

I dag finns Scout i ett jourhem i Strängnäs. Han är en väldigt enkel hund och har ingen hög energi, utan är nöjd med lite lugna promenader och mycket soffhäng med tillhörande gos. Han åker bil utan några problem, kommer bra överens med alla hundar, människor och barn han träffar på. Katter är inga problem heller. Scout är en matglad, oproblematisk och supersocial hund. Han är lite av en klumpeduns dock – men en enormt charmig sådan!

Scout kan passa in precis var som helst, och kommer garanterat att ge sin framtida familj många glada skratt och mycket kärlek.