Rusty

Född Mars 2017
Höjd ca 55 cm
Vikt växer fortfarande
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Charmiga Rusty är en ung hund som hittades vandrandes i en by inte så långt från hägnet. En vän till Alina hade sett Rusty och hans syster Misty vandrandes i byn där de sökte föda. Hon hade åkt förbi dem flera gånger och sett hur de jagats och schasats bort av människor i byn när de närmat sig dem. När hon försökte få in dem första gången så misslyckades det för en människa kom springandes med en kvast och slog efter dem. Andra gången hade hon bättre tur när hon satte sig på huk och lockade på dem. Hungriga på både mat och kärlek så närmade de sig henne försiktigt och när Alina kom och hjälpte till så lät de sig snällt övertalas att kliva in i bilen.

Nu är de äntligen i hägnet och får mat varje dag och trivs så gott som han kan göra i hägnet. Men ett hägn är en torftig och stressig tillvaro för hundar och vi hoppas att han snart kan få komma till Sverige och får njuta av ett härligt liv här i Sverige. Rusty är en levnadsglad och charmig hund som precis som alla andra hundar lever för dagen, och hans tilltro till människor tar sig med stormsteg. Han leker och busar gärna och kommer bra överens med andra hundar. Vi tror att han precis som sin syster skulle passa i alla hem. Vintern är i antågande när vi skriver det här, och vi hoppas att han slipper den bistra vinterkylan i Rumänien, och inte behöver bo på ett halmat golv i jakt på värme under vintern.

Kan du kanske erbjuda honom ett hem så kommer han att återbetala dig tusenfalt med kärlek och trofasthet precis som alla andra hundar. Han skulle gladeligen följa med dig på en promenad i skogen och bli det allra bästa sällskapet.