Raffi

Född 2015
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Raffi satt i dödshägnet Ecarisaj i Cluj när Vasile var där i början av juli -18. Ingen hund mår bra under dessa omständigheter och vi önskar att vi kunde rädda dem alla, men det går inte, utan det blir de som vi har möjlighet till med tanke på alla hundar som redan finns hos ASIPA. När Vasile kom in den här dagen så var det något alldeles extra med Raffi som bet sig fast i Vasile när han mötte Raffis stora undrande ögon, och han tog med sig Raffi tillbaka till ASIPA.

På ASIPA, i tryggheten hos Vasile och Alina har Raffi utvecklats stort på kort tid. Han har fått utstå både ett och annat förstår vi då han är lite skygg och inte vet riktigt vilka människor som går att lita till, men han söker mer och mer kontakt med människorna på ASIPA för varje dag. Raffi älskar att få busa med de andra hundarna på gårdsplanen när de släpps ut för en daglig springtur, och han kommer överens med dem alla oavsett kön eller storlek.

Raffi ser ju ut att ha ganska mycket av Vorsteh i sig, vi vet inte hans levnadshistoria och hur det kom sig att han en dag fångades in av hundfångare och fördes till Ecarisaj. Kanske var han någons jakthund men dög inget till, vad vet vi.

Vi hoppas att vi får se Raffi här i Sverige i en kärleksfull familj som kan ge honom den chansen han såväl förtjänar.