Pirat

Född jan 2017
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Alinas blick fångades av en mager stackare till hund som satt vid sidan av landsvägen och såg bilarna susa förbi, utan att någon ens tittade två gånger åt hans håll. Alina stannade genast sin bil, klev ut och såg Pirat som vid sidan av vägen stod alldeles darrig och inte visste vad han skulle ta sig till. Tittar du på videon här så ser du i vilket skick han var, och hur han hukade under Alinas vänliga hand. Alina har alltid mycket hundmat i bilen och när hon började strö ut den åt Pirat så kastade han sig glupskt över det han kom åt. Så småningom fick Alina in honom i bilen, och sen dess har han varit hos ASIPA.

Han trivs bra i hägnet, och han förstår nu att inte alla människor vill honom illa. Han tyr sig till Alina och Vasile när han släpps ur sitt hägn för en språngmarsch runt gården. Han är en vänlig själ som inte vill någon något ont, och varför han ensam strök utefter landsvägen vet vi inte, vi vet bara att ingen hund förtjänar hans öde. Vi hoppas att han snart kommer att kunna finna ett för-alltid-hem här i Sverige för att kunna bringa glädje åt någon som vill visa honom vilket paradis hundar kan leva i här i Sverige.

Han är en charmig och glad kille som vi uppskattar att han är kring året gammal och vi tror Pirat skulle passa i de flesta hem. Det är en massa härligt spring i hans unga ben och han älskar att busa loss med de andra hundarna, men inte mer än att han stannar upp för en smekande hand om tillfälle ges. Här är en härlig gosegris som gärna vill pussas med dig. Namnet Pirat var ganska självklart med den svarta teckningen över ögat.