Pippi

Född Mars 2017
Höjd 55 cm, växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Pippi och hennes syster plockades, tillsammans med en kull på tre valpar, ut från det kommunala dödshägnet Ecarisaj av ASIPA på efterfrågan av en tysk kvinna som ville rädda dem, och därmed även sponsra dem. När valparna väl var utplockade så försvann kvinnan spårlöst, och ASIPA kontaktade oss med frågan om vi ville och kunde hjälpa dem, och givetvis svarade vi ja till dessa fem underbart vackra och lekfulla valpar. Hur skulle vi kunna säga nej? I Ecarisaj är det svårt för alla hundar, men valpar i synnerhet.

Pippi har nu växt till sig ordentligt och hon har som alla valpar spring i benen. Hon utforskar glatt sin nya tillvaro i tryggheten och hon är en väldigt social och busig tjej som älskar att springa ikapp och brottas med sin syster. Pippi är en trolig herdemix och dessa valpar brukar vara otroligt nyfikna och därmed väldigt roliga att iaktta. Mer initiativrika hundar får man leta efter och de herdemixar som vi funnit hem till har verkligen charmat hela familjen.

Pippi letar efter en familj, och passar nog in i alla sorters hem. Hon är glad, sprallig och lekfull, med stor potential.

Är det du som kan ge henne hennes föreviga hem?