Pippi

Född Mars 2017
Höjd 55 cm, växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Pippi och hennes syster plockades, tillsammans med en kull på tre valpar, ut från det kommunala dödshägnet Ecarisaj av ASIPA på efterfrågan av en tysk kvinna som ville rädda dem, och därmed även sponsra dem. När valparna väl var utplockade så försvann kvinnan spårlöst, och ASIPA kontaktade oss med frågan om vi ville och kunde hjälpa dem, och givetvis svarade vi ja till dessa fem underbart vackra och lekfulla valpar. Hur skulle vi kunna säga nej? I Ecarisaj är det svårt för alla hundar, men valpar i synnerhet.

Pippi har nu växt till sig ordentligt och hon har som alla valpar bus i blick och spring i benen. Hon utforskar glatt sin nya tillvaro i tryggheten och hon upplevs vara en mycket stabil individ. Hennes liv har snabbt förändrats på senare tid, från ett liv på gatan till att plockas upp av hundfångare och sedan bli räddad från mörkret, fukten och svälten i Ecarisaj till ASIPA där tryggheten finns, men hon tycks vara helt ovetandes om sin bakgrund och bedöms därmed vara en trygg och säker valp.

Pippi letar efter en familj, och passar nog in i alla sorters hem. Hon är glad, sprallig och lekfull, med stor potential.

Är det du som kan ge henne hennes föreviga hem?