Picasso

Född Maj 2017
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Pigga Picasso hittades strövandes med sin syster Georgia och den vi tror är hans mamma Ebba. Alina fick syn på dem när de jagades bort från lite mat de hittat i byn Baciu strax bortom hägnet. När Alina stannade sin bil och tog fram mat från bilen var de alla hungriga och åt för glatta livet. När de fått lite mat i sig så lastade Alina in dem alla tre i bilen och tog dem med sig tillbaka till hägnet och där finns de idag alla tre.

Picasso är en ung hund som har haft en tuff start i livet men som funnit sig väl tillrätta i hägnet i sin egen lilla inhägnad som han delar med sin syster Georgia. De härjar och busar så mycket de kan på den begränsade yta de har till sitt förfogande. De var såklart lite förundrade över sin nya tillvaro när de kom in, men insåg båda två strax hur härligt det är att få mat varje dag och lite gos av Alina den lilla stunden hon har till övers för dem. Tillvaron i hägnet är dock både tråkig eftersom de har liten möjlighet att få röra sig fritt, och den är dessutom stressig med de ständiga skallen.

Picasso är som unghundar är mest. Det finns massor av glädje och upptäckarlust hos honom, och vi hoppas att vi får se honom i ett hem där han kan bli älskad för den underbara hund han är. Han är ju så charmig och har dessutom det där härliga rufsiga och tufsiga raggsockeutseendet. Har du plats i ditt liv för ett charmtroll som Picasso och kan erbjuda honom en trygg tillvaro med kärlek och trygghet så har du en underbar vän här.