Pearl

Född 2014
Höjd 35-40 cm
Vikt 9 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Söta Pearl har levt tillsammans i en liten by ute på landet med en gammal dam, och i sällskap av fyra andra hundar. Den gamla damen blev nyligen satt på gatan och kunde inte ta hand om sina hundar längre. ASIPA fick ett samtal från en person i byn som kände till deras arbete och bönade om att hundarna skulle tas om hand. Hundarna bodde tillsammans med den gamla damen på en äng utanför huset som hon hastigt blivit vräkt ifrån. De kringboende berättade också att hundarna inte fått gå ut på flera år då några grannar hotat att förgifta dem om de visade sig ute. Även om Pearl inte kommer från gatan så har hon inte levt något lätt liv. Att vara utomhus vill alla hundar, och att aldrig få en enda promenad eller trygghet är ju för sorgligt.

Alla fem hundarna är nu på ASIPA idag, och som den ängel Vasile är så har han även sett till att damen fått tak över huvudet.

Pearl är troligen född 2014, och hon är liten och nätt. Trots att hon inte är en valp längre så är hon full av bus och tycker att även om hägnet är en konstig miljö så finns så många hundar att leka med när tillfälle ges. Alina är den tryggaste av människor och hos henne söker Pearl gärna kel och gos om Alina har någon minut över. Pearl njuter ju så klart av att röra sig utomhus, och skulle tycka att en tillvaro nära en alldeles egen människa skulle vara underbart. Kanske du är den som kan erbjuda Pearl en famn, lite härliga promenader och den tryggheten som Pearl söker? Du skulle få ett härligt sällskap i livet och en helt underbar bästa kompis i vår pärla Pearl.