Noah

Född Okt 2016
Höjd 60 cm
Vikt 17 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Charmiga Noah plockades in av en hundfångare till dödshägnet Ecarisaj hösten 2016 när han bara var en liten pluttig valp. Han som så många andra hundar i Rumänien föddes på gatan till ett liv i ständig jakt på mat och vatten, skydd från regn, snö, sol och blåst. men innan Noah han uppleva det så fick han istället uppleva en annan tillvaro. Han växte upp på ett betonggolv i Ecarisaj utan att någon ville ha honom, och där levde han i nästan ett helt år tills han fångade vår blick. En levnadsglad raggsocka som inte ville något annat än att få komma nära, han stod där i kennel 71 och ropade ”se mig” tills vi gjorde det och tog honom till vårt hägn ASIPA.

Noah är en mjuk själ, full av livsglädje och lycka, han är nyfiken och vänlig och vill så gärna att man stryker hans raggiga päls. Att bli kliad bakom örat är himmelriket för Noah.

Vi är så ledsna att han fick leva sitt första år på ett hårt betonggolv utan kärlek eller skydd mot kyla, och vi är helt förundrade att han klarade det med ett sånt gott humör. Här är en individ som bara väntar på att få uppleva världen. Att få följa med och upptäcka nya spännande lukter, kanske är du den som vill ta ut honom och visa honom skogen för första gången? Han har aldrig sett någon, men vi vet att han skulle älska den. Med sin stora nyfikenhet och livsglädje så har du här en livskamrat som kommer att älska dig, följa dig och vill hitta på massa roligt bus, och kan du bjuda honom på hans första tuggben också så kommer han att bli salig. Han har aldrig upplevt något men i hela hans blick kan man se att han är otålig att få se vad som är utanför hägnet.

Vi tror att Noah kan passa i de allra flesta hem, och vi ser fram emot en intresseanmälan så att vi kan få skryta ännu mer om denna vänliga och underbara hund.