Nike

Född Jan 2016
Höjd 55-60 ca
Vikt -
Kön kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Vi uppmärksammades på ett inlägg på facebook där en grupp som hjälper djur hade lagt upp bilder på Nike där hon haltade fram med flera valpar i släptåg efter sig. Vi pratade omgående med Vasile som kontaktade den person som lagt upp inlägget, på så sätt så fick vi reda på var det var taget och lyckades hitta Nike och hennes valpar. Det var som hon absolut förstod hur väl Vasile ville henne då hon lät honom klappa henne och valparna, och utan några problem så följde hon med Vasile tillbaka till hägnet.

Vi vet inte vad som hänt Nike men ena bakbenet saknas strax under knäleden. Kanske har hon haft en ägare, de flesta renrasiga hundar brukar ha det, och även om vi inte kan svära på att hon är en renrasig schäfer så tycker vi att det ser så ut. Det är få eller inga rumäner som vill ha en handikappad hund och kanske är det där hennes sorgliga historia började, den historien som slutade med att hon släpar sig fram genom Clujs gator i jakt på mat till sina små och sökandes efter ett tryggt ställe att sova på natten.

Nu när hon har kommit till hägnet så söker hon kel och smekande händer så fort hon får möjlighet, och hon är häpnadsväckande nog väldigt social. Hon är en mild själ, och en väldigt bra mamma till sina valpar. Vi hoppas att du finns därute, du som vill ge Nike en chans till ett liv i kärlek och som kan se förbi hennes handikapp och ge henne ett kärleksfullt hem med de bästa förutsättningar. Nike förtjänar det.