Mocca

Född Januari 2017
Höjd Medium/växer fortfarande
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Mocca har levt sitt korta liv på gatorna i Cluj och fick komma till hägnet i slutet av juni 2017. Hon hade då mellanlandat i Ecarisaj bara några dygn innan Alina hos ASIPA plockade ut Mocca och brodern Lungo. Vi tror att syskonen är födda på gatan men att de har lyckats hålla sig vid liv innan de blivit inplockade av dog catchers.

Mocca är en mycket vacker tjej. Hon är slank i kroppsbyggnaden och påminner lite om en vinthund i utseendet, men med en tjockare päls och hon är mer proportionerligt byggd. Mocca är mild i sättet och hon framstår som en enkel individ som varken kräver mycket eller tar för sig på ett buffligt vis. Hon skrider fram när hon rör sig och varken hon eller brodern Lungo skallade en enda gång när våra ledamöter var framme vid deras hägn. Mocca visade upp exakt hur vig och lätt hon är i kroppen, hon hoppar högt och springer fort. Hon är helt makalös och man kan inte ta ögonen ifrån henne.

Väljer du att adoptera Mocca så kommer du att ha en ganska enkel resa framför dig. Hon är mycket mild och kommer så bra överens med både människor och hundar att hon kommer att vara lättanpassad till det svenska familjelivet. Mocca kommer att vara ett fint sällskap för dig som tycker om att ta lagom långa promenader och låta din hund få springa av sig lite under kontrollerade former.