Mireya

Född Nov 2017
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Mireya hittades tillsammans med sin syster Thesha och sin bror Shah i en lada. De var alla svårt undernärda till den grad att de små valparna hade tappat all päls. Vettskrämda fördes de ut därifrån till en veterinär för att testas för om de hade några sjukdomar. Tack och lov hade de varken valpsjuka, parvo eller något annat. Det var endast bristen på föda som gjorde att de liknade kinesiska nakenhundar. Väl inne på ASIPA så var de otroligt skygga men vande sig snabbt vid människor som de aldrig tidigare träffat på i sitt liv och kom ut ur sitt skal. De fick valpfoder som kom donerat från Sverige tillsammans med extra vitamintillskott och mineraler och idag har pälsen åter växt ut och de är magiskt nog positiva och glada valpar som glatt kastar sig över Alina och de andra människorna i hägnet. Mireya är full av bus och vill stoja som alla andra valpar, hon älskar att busa med sin syster Thesha och står Alina still för länge i närheten av de här små tjejerna så har de båda snart med gemensamma krafter slitit upp hennes skosnören, för det är den roligaste leksak som de än så länge träffat på. Det hoppas vi kunna ändra på, vi ser framför oss ett liv där de kan få så mycket kärlek och omvårdnad som kan ges någon hund.

Vi vill så hjärtans gärna se att Mireya snart kan få lägga sin sorgliga start i livet bakom sig och få ett hem i Sverige. Skulle du adoptera Mireya så har du gjort en underbar insats och som belöning kommer du få all kärlek du gett i retur tiofalt. För det är ju så det är att vara hundägare – all kärlek kommer tillbaks med ränta och lite till. Vissa hundar biter sig ju fast mer än andra hos oss i föreningen, och systrarna Mireya och Thesha och brorsan Shah är sådana. Våra hjärtan brast när vi såg skicket de kom in i, och nu när vi ser dem flamsa runt som valpar ska så vet vår lycka inga gränser.

Vi hoppas du kanske vill öppna din famn och ditt hjärta för detta lilla charmtroll och visa henne vad livet kan handla om. Som alla hundar så lever hon i nuet och vi tror att du kommer att få många glada skratt åt hennes upptåg och levnadsglädje, för att inte tala om världens bästa kompis.