Mina

Född Januari 2017
Höjd Medium/växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Lilla Mina hittades i det kommunala dödshägnet i slutet på mars tillsammans med sina fem syskon – helt ensamma utan någon mamma. Vi ville så gärna rädda dem och hittade tack och lov en godhjärtad sponsor som tog sig an deras kostnader. Valpkullen hämtades genast ut och växte upp i hägnet hos ASIPA.

Mina omplacerades omgående till ett jourhem på Gotland där hon bedöms vara en helt fantastisk hund. Hon delar jourhemmet med tre hundar, varav två rumäner, och det busas och leks mycket. Hon är en mycket lyhörd och lättlärd tjej som är villig att arbeta för en godisbit. Mina är mycket vacker och hon har en alert  och nyfiken blick som vilar på dig som förare i avvaktan på att något kul ska ske. Så här skriver jourhemmet om Mina :

”Mina är en fantastisk hund, hon är lyhörd, nyfiken och orädd. Hon är rumsren och säger till om hon är nödig ( även på natten ) Busar gärna med både hundkompisar och människor. Lite reserverad i början mot nya hundar men det släpper så fort de fått hälsa. Gillar att mysa men går också och lägger sig på sin egen säng och sover. Duktig vid maten, väntar på ett varsågod sen äter hon”