Milo

Född Januari 2016
Höjd 39 cm
Vikt 13 kg
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Milo var en av alla de hundar som springer lösa i ett område där en kåkstad ligger belägen, den ligger i utkanten av en lite by utanför centrala Cluj. Han tillhörde invånarna i kåkstaden och det var inte förrän han lämnat området som Alina kunde plocka med sig honom i bilen. Hundarna i de här områden som detta blir ofta sjuka eller påkörda. Eftersom de tillåts springa lösa så ger de liv till massvis med kullar där valparna föds sjuka eller döda. De snubblar ut i trafiken och möter sitt öde.

Milo var till en början lite chockad och förvirrad över att vara i hägnet. Han undrade var han hamnat, men idag så tycker han att det är himmelriket. Han får god mat och kli under hakan. Livet kan alltid bli bättre och vi hoppas att Milo nu kan få ett hem i Sverige. Personalen är helt betagen i den här lilla killen, han är så gullig och kontaktsökande. Milo charmar alla som träffar honom, med sitt speciella utseende. Som du ser så har han fått sina öron klippta och det måste ha orsakat mycket smärta för det görs uteslutande fritt från bedövning, ändå är han förlåtande och lojal mot människor.

Milo vill leva ett liv vid sidan av en människa som kan ge honom allt det han aldrig har haft. Ett liv i trygghet där han aldrig behöver oroa sig för att bli bortschasad eller behöver rota i sopor i jakt på en lite matbit. Ett liv hos någon som ger honom den omtanke han så längtar efter.