Mila

Född Februari 2017
Höjd Beräknas blir stor / Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Mila och hennes syskon föddes på en gård utanför centrala Cluj. Familjen på gården fick besök av polisen som ville ta med sig de två månader gamla valparna till dödshägnet Ecarisaj men familjen tog snabbt kontakt med Arca Lui Noë som kom ut på stört och lyckades på så vis köpa lite tid i väntan på att få ett besked huruvida vi kunde hjälpa dem eller inte. Efter ett snabbt möte i styrelsen kunde vi återkomma med beskedet att vi står för valparnas kostnader. Arca Lui Noë hade inte medel nog att ta samtliga sju valpar och därför finns de just nu hos ASIPA där de växer och mår gott.

Mila är en mycket graciös och vacker tikvalp. Hon har en förmåga att ta plats utan att vara för ruffig och ögonen faller på henne ganska direkt när man besöker valpkullen. Hennes långa ben och stora tassar vittnar om att hon kan komma att bli en ganska stor hund.

Alla Milas syskon är nu i Sverige, och endast Mila är kvar. Hennes syskon har alla anpassat sig till livet i Sverige utan några större svårigheter och deras adoptörer berättar om härliga hundar. Vi hoppas att Mila också snart får sin chans till kärlek och familjeliv. Ett hägn är inte ett hem för en hund, och det är hög tid för Mila att få komma hem nu.