Meryl

Född Februari 2017
Höjd Beräknas blir stor / Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Meryl och hennes syskon föddes på en gård utanför centrala Cluj. Familjen på gården fick besök av polisen som ville ta med sig de två månader gamla valparna till dödshägnet Ecarisaj men familjen tog snabbt kontakt med Arca Lui Noë som kom ut på stört och lyckades på så vis köpa lite tid i väntan på att få ett besked huruvida vi kunde hjälpa dem eller inte. Efter ett snabbt möte i styrelsen kunde vi återkomma med beskedet att vi står för valparnas kostnader. Arca Lui Noë hade inte medel nog att ta samtliga sju valpar och därför finns de just nu hos ASIPA där de växer och mår gott.

Meryl är en pigg och alert liten tjej som verkligen kan ge ett tuggben vad det tål. Hon har spring i benen och en stor nyfikenhet. Hon utforskar sin omgivning och är inte rädd för att testa nya saker, utan det är full fart framåt så att öronen knappt hänger med! Meryl är en busig och kul liten valp som kommer att bli ett aktivt sällskap till den som väljer att adoptera henne! Meryl har inte en lika lång svans som de andra valparna, hennes svans är kortare och troligtvis pga fraktur vid födseln.

Våra sju svarta valpar har mycket spring i benen. Då de är födda i en trygg miljö med en mor som gårdshund så är de helt i avsaknad av trauman och de är busiga och kontaktsökande. Valparna kan resa till sina nya hem i Sverige tidigast i September.