Margo

Född Augusti 2016
Höjd 48 cm
Vikt 16 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Margo hittades dräktig på en byväg, hon var uttorkad och hade lagt sig i skuggan för att samla krafterna för att kunna ta sig vidare. Hon togs omhand av ASIPA och vid ultraljudet så konstaterades det att dräktigheten var långt gången men att valparna inte längre levde. Margo opererades och har nu fått vila och läka både fysiskt och psykiskt hos ASIPA. Alina misstänker att Margo kommer från ett hem där hon har blivit bra behandlad, men att hon har lämnat det hemmet när hon har löpt, som så många andra tikar som dyker upp dräktiga runt om i Cluj.

Margo är en lekfull tjej, hon busar och tycker om att spendera tid i rastgården med de andra hundarna och personalen. Hon beskrivs som en trygg och stabil individ som inte har en alltför tung bakgrund i och med att hon är så ung. Hon är en alert och väldigt trevlig tjej, lätt att ha att göra med, mycket lättlärd.

Margo är en väldigt vacker hund, hon är atletisk och skulle älska att få komma ut och gå i skogen och arbeta lite i terräng. Hon har fantastiska färger och det ena örat står rakt upp när hon nyfiket ser sig omkring, eller när hon lystrar till personalen som pratar med henne. En riktig goding, helt enkelt, som kommer att kunna anpassa sig mycket väl till familjelivet. Kanske blir du Margos nya familj?