Maja

Född Mars 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

När Alina var ute och åkte i ett ärende så såg två hundar som låg mitt i vägen på den ganska lågt trafikerade vägen. Hon stannade bilen och lockade på Mira och vad som visade sig vara hennes valp. Både Mira och hennes valp Maja kom fram till Alina när hon hade parkerat vid sidan av vägen, och Mira och Maja åt snart glupskt av maten som Alina tog fram ur bagageluckan, och efter det hade Alina inga svårigheter att få med sig Mira och Maja in i bilen. Vi förstår ju naturligtvis att Mira fått fler valpar än bara en, men vi vet inte vilket öde de gått till mötes och hur hon förlorade dem. Möjligheterna till det är oändliga i Rumänien som det ser ut nu tyvärr.

Väl i hägnet så anpassade sig Mira och Maja omgående till sitt nya liv, men bara någon dag efter hon kommit dit så gick Alina ut på morgonen utanför hägnet med en stor klump i magen. Alina hade hört ljudet av pipande från små valpar, och mycket riktigt så låg det en stor vit plastsäck utanför porten till hägnet med fem små valpar i. Valparna som var praktiskt taget nyfödda kravlade ovanpå varandra i total förvirring inuti säcken. Någonstans, förmodligen fastkedjad på någon gård, stod nu en mamma med sprängfyllda juver utan sina valpar för ägarna till den hunden ville inte veta av valparna på sin gård. Alina tog in valparna och tänkte genast på Mira som hade kommit in med endast en valp, men med fyllda juver, och som den fantastiska mamma Mira visade sig vara så adopterade hon dessa fem valpar och la sig snällt på sidan och lät dem dia henne. Maja däremot hon var redo att få äta valpmat så hon fick sättas i samma hägn som Cooper, Darlene, Knight och Yolanda på dagtid. På kvällarna så fick hon också komma in och mysa med mamma Mira.

Vi vet inte vem Majas pappa kan vara, men vi vet vilken fantastisk och härlig tik mamma Mira är och vad vi kan se så är Maja väldigt lik Mira till utseendet, och vi tror att den som adopterar den här lilla skönheten kommer att glädjas över den fantastiska hund som hon kommer att utvecklas till. Mamma Mira är inte så stor och även om Maja ser lite schäferaktig ut så skulle det förvåna oss mycket om hon blev så mycket större än Mira i vuxen ålder.