Lungo

Född Januari 2017
Höjd Medium/växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Lungo har levt sitt korta liv på gatorna i Cluj och fick komma till hägnet i slutet av juni 2017. Han mellanlandade hos Ecarisaj med sin syster Mocca och de plockades snabbt ut av Alina som driver ASIPA, för att vi skulle kunna ge dem en andra chans. Detta fina och milda syskonpar är helt makalösa.

Lungo är en vacker kille som är aningen grövre än sin syster i kroppen, han kommer aldrig att bli en bred hund utan han förblir en slank och nätt individ. Lungo är kontaktsökande kille med ett lugn temperament. Han och systern var de enda två som inte gav ifrån sig skall när våra ledamöter besökte hägnet i augusti. Han var dock framme vid gallerdörren och nosade och slickade på händerna och när han blev utsläppt så visade han sig vara mycket kontaktsökande och framåt. Det fina med Lungo är att han inte är bufflig på något vis, han söker kontakt men väntar på sin tur, han duttar dig på handen med sin nos för att du ska klappa och klia honom på huvudet.

Lungo passar dig som söker ett fyrbent sällskap som inte kräver alltför mycket aktivitet, han skulle trivas bra med att få gå på promenader och få springa av sig tillsammans med andra hundar emellanåt. Kan du ge Lungo hans andra chans?