Luke

Född 2010 - Finns i Stockholm
Höjd 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 2500
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Tillgänglig

Luke är en lättlärd och kul hund som tycker om att arbeta, men tyvärr så är han i behov av ett nytt hem och kanske är det du som kan ge honom det?

Luke är en kille på sju år som har bott i Sverige i fyra år. Han är högt älskad av sin familj och de har jobbat mycket med hans rädslor och osäkerhet, men efter en flytt så har Luke svårt att anpassa sig till den nya miljön. Luke bor tillsammans med en kompis idag, och han kommer bra överens med andra hundar. Luke är avvaktande mot nya människor och det tar tid att vinna hans tillit. Han har levt på gatorna i Rumänien under nästan tre års tid innan han fick komma till Sverige, och det har satt sina spår.

Lukes familj beskriver honom som en glad och kärleksfull hund, som är mycket trogen sin familj. Familjen är allt Luke behöver, enligt honom själv och det gör att beslutet om en omplacering var svårt att ta, men det görs för Lukes skull då han skulle trivas bättre ute på landet där han slipper känna sig trängd av ständiga människomöten. Lukes matte är övertygad om att Luke kan bli nästan vad som helst, bara han får komma till någon som har tid att arbeta med honom. Han är nämligen väldigt lyhörd, arbetsvillig och han vill alltid göra rätt.

Kan du ge Luke hans tredje chans i livet?