Lord

Född 2017
Höjd -
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

En dag när Alina var på väg i sin bil och hon åkte utefter en landsväg så såg hon en stor majestätisk hund promenera längs vägkanten. Han tittade inte ens åt bilarna som susade förbi, Alina hon saktade farten och parkerade bilen och gick ut och Lord kom genast fram till henne med bestämda steg, Alina skrattade när hon berättade att det var som om han sa ”Vilken tid du tog på dig att hitta mig!” Som vanligt så hämtade Alina genast av den mat som hon alltid har i bakluckan för att ge till den stora utsvultna hunden som glupskt kastade sig över den. När han hade ätit upp det som bjöds så tittade han liksom uppfordrande på Alina som om han undrade vad de skulle hitta på härnäst, och när Alina bjöd honom in i bilen så klev han helt sonika bara in, och strax var Lord i vårt hägn.

Det finns en hel del fårfarmar i närheten av där Lord hittades och det är troligt att han behandlades som många andra fårhundsblandningar. När de är valpar så sätter farmarna ut dem i hagen med fåren i syfte att de skall vakta mot faror och sedan får de helt enkelt klara sig själva, och går de under och dör så gör de det. Om det nu var så det gick till så verkar det som om Lord inte tyckte att det var mycket till liv det här att sitta ensam ute i en fårhage utan varken mat eller kärlek, han bestämde sig för att söka ett bättre liv någon annanstans.

Så på Lords vägnar så skriver vi en kontaktannons, för Lord har berättat för Alina som i sin tur berättat för oss att han hemskt gärna vill vara en gårdshund på landet. Det där med lägenhet var han inte alls intresserad av. Han säger att om du har ett lantligt boende och inte tycker att han är alltför stor utan uppskattar en välväxt hund så vill han gärna mysa med dig och ge dig all sin kärlek, och PS han lever helt efter mottot att om du är stor så måste du också vara snäll.

Lord är helt enkelt en nallebjörn som vill leva sitt liv i lantluft och kärlek. Du kommer att få en vän för livet som aldrig sviker dig om du ger honom chansen.