Lima

Född Augusti 2016
Höjd 55 cm
Vikt 20 kg
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Bokad

Lima är en härligt, sprudlande tjej med mycket energi och glädje i kroppen. Hon skuttar och gör allt för att få uppmärksamhet och kärlek.

Lima har ingen rolig bakgrund, när hon plockades in av ASIPA var hon i ett dåligt skick. Örat hade blivit avskuret och såret var smutsigt och infekterat, flugorna svärmade runt henne i hettan och hon hade ont och lommade runt och försökte söka skydd från flugor och värme. Lima togs med till ASIPA och hon fick sitt öra omhändertaget, på fotona syns fortfarande spår av det gröna desinfektionsmedlet. Trots hennes sorgliga historik så är hon en väldigt glad tjej som verkar ha förstått att hon är trygg hos ASIPA. Hon närmar sig nya människor utan någon rädsla alls och när våra ledamöter var på besök så kunde de inte hålla sig för skratt när Lima visade upp sig glatt skuttande och med endast ett öra glatt flaxande så lekte hon loss som om det inte fanns någon morgondag. En sådan hund som vi mer än gärna ser i Sverige!

Lima är en nätt hund som kanske ser lite större ut med all sin päls, och ni ser väl precis som vi hennes fantastiskt vackra färger? Vi tror att Lima med sitt positiva sätt passar i de allra flesta familjer, här är en hund som lever här och nu och är tacksam för att hon kommit under vårt beskydd. Hur ska hon då inte känna när hon kommer till Sverige och får leva med en alldeles egen människa! Vill du öppna ditt hem och ditt hjärta för vackra Lima?