Lilly

Född Febr 2017 - Finns i Mellansverige
Höjd Förmodligen medium
Vikt Växer fortfarande
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Mamma Alice träffade personal från vår samarbetspartner ASIPA på i det kommunala dödshägnet i början av april 2017. Där låg hon inträngd i ett mörkt, fuktigt och smutsigt litet skrymsle med sina tre pyttesmå valpar. Vi bestämde oss på en gång för att hon inte kunde lämnas där med sina små, och hon hämtades upp tillsammans med sina valpar redan nästföljande dag.

Lilly kom till Sverige 21 september och finns i sitt jourhem i Sandviken och hon har gjort en enorm utveckling med hjälp av sina jourmänniskor. Lilly växer för var dag som går och hon kan alla grundkommandon, samt håller sig på trädgården. Är rumsren och koppelvan. Hon trivs bra ihop med familjens hundar och leker och far fram i deras sällskap. Lilly har hunnit testa föremålsuppsök, något hon tyckte var väldigt kul.

Lilly är en tjej som skulle passa nästan vem som helst. Hon är en sprallig liten tjej som älskar att mysa mellan promenaderna. Den som träffar Lilly får sitt hjärta stulet och vi hoppas snart att hon får sitt föreviga hem!