Lilly

Född Februari 2017
Höjd Förmodligen medium
Vikt Växer fortfarande
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5500
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Mamma Alice träffade personal från vår samarbetspartner ASIPA på i det kommunala dödshägnet i början av april 2017. Där låg hon inträngd i ett mörkt, fuktigt och smutsigt litet skrymsle med sina tre pyttesmå valpar. Vi bestämde oss på en gång för att hon inte kunde lämnas där med sina små, och hon hämtades upp tillsammans med sina valpar redan nästföljande dag.

I dag har Lillys syskon lämnat hägnet för hem i Sverige, och Lilly är ensam kvar och ett hägn är inget för en valp som Lilly. Hon är den valpen som det står ”pick me” på och när våra ledamöter träffade henne i hägnet så blev de helt hänförda. Lilly hängde redan på grinden när du närmar dig hennes hägn, hon skuttar och söker din uppmärksamhet, är lekfull och vill ha mycket kärlek så hon lägger sig pladask på sidan och visar magen så att du kan klia henne. Lilly skulle kunna bo med barn i en familj som söker en sprallig och framåt valp. Hon har ärvt sin mamma Alice mjukhet.

Lilly kommer att bli familjens ögonsten, hon är helt fantastisk och hon stjäl en plats i hjärtat hos den som träffar henne. Vill du ge Lilly hennes föreviga hem?