Knight

Född Mars 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Alina fick ett samtal från en vän som sett en liten svart tik i ett skogsbryn strax utanför en by i närheten av hägnet. Tiken som vi nu döpt till Mika satt och gnällde och var helt ensam med fyra små svarta valpar, två tikar och två hanar. Hon hade förmodligen dragit sig undan för att föda sina små valpar, men satt nu långt från alla möjligheter att hitta mat till sig själv och Alinas vän hade varit ute och gett henne mat, men kunde inte själv ta hand om henne. Hon bönade till Alina att finna hem åt Mika och hennes valpar, och Alina ordnade en plats för den lilla familjen i garaget så att Mika och hennes valpar kunde tas om hand. Mikas valpar är alla så små förtjusande valpar, och Mika som är en väldigt bra och omhändertagande mamma ser till deras bästa i allt. Nu har de fått ett eget hägn att bo i och där trivs hela den lilla familjen, men som vi alltid upprepar; ett hägn är inget hem för en hund, och nu behöver de alla finna sina respektive hem.

Knight och Cooper är nästintill identiska såhär långt, men Cooper har vitt längst ut på framtassen medan Knight har helsvarta tassar, annars tror vi knappt vi kunnat skilja dem åt.

Det här är ljuvliga valpar som tagits om hand av en kärleksfull mamma, och en lika kärleksfull mamma på två ben d v s Alina, och deras och vår lycka vore gjord om vi kunde få se dem snart, snart i svenska hem där de kan få utvecklas och upptäcka en ny stor och spännande värld. Här finns en lojal vän för livet som vill följa dig troget.