Hope

Född Augusti 2017
Höjd Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

När Alina för en tid sedan var på väg i bilen så fångade hennes blick av ett litet svart knyte som rörde sig i vägrenen. Alina stannade direkt och när Alina närmade sig så blev lilla Hope alldeles livrädd. När Alina försiktigt närmade såg så såg att Hope hade ett brutet framben. När Alina sträckte ut armen mot Hope så morrade och skrek hon i ren skräck för att freda sig. Hope  var välidigt liten när hon hittades, och var mager, eländig och dessutom otroligt rädd för människor att vi har alla skäl att tro att hon har blivit kastad ut genom ett bilfönster. Att en så liten valp skulle försöka ta sig över vägen känns osannolikt även om det var vår första tanke.

Den första tiden på ASIPA fick Hope tillbringa i en bur så att benet kunde läka ordentligt. Hon togs ut ett par gånger per dag och fick halta runt med sitt gipsade ben och ta in sin nya omgivning. I dag har benet läkt och Hope rör sig obehindrat och hon har börjat finna sig tillrätta hos ASIPA nu och hon blir alltmer social för varje dag som går. Hon är lite avvaktande mot nya människor men trivs bra ihop med personalen som hon träffar dagligen. Hope rör sig tillsammans med större och äldre hundar nu när hon har fått bo med andra, fyrbenta patienter under tiden hon läkte.

Hope är en otroligt söt och charmig liten hund som samtidigt är liten tuffing som har klarat av sina många motgångar i sitt unga liv. Vi ser att hon kommer att utvecklas i helt rätt riktning nu när hon lärt sig att människor inte alltid vill henne illa.