Harrison

Född Februari 2017
Höjd Beräknas blir stor / Växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5500 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2017

Harrison och hans syskon föddes på en gård utanför centrala Cluj. Familjen på gården fick besök av polisen som ville ta med sig de två månader gamla valparna till dödshägnet Ecarisaj men familjen tog snabbt kontakt med Arca Lui Noë som kom ut på stört och lyckades på så vis köpa lite tid i väntan på att få ett besked huruvida vi kunde hjälpa dem eller inte. Efter ett snabbt möte i styrelsen kunde vi återkomma med beskedet att vi står för valparnas kostnader. Arca Lui Noë hade inte medel nog att ta samtliga sju valpar och därför finns de just nu hos ASIPA där de växer och mår gott.

Harrison är en mycket vacker kille med stor, fluffig päls. Han har fantastiskt fina ögon och stora tassar som talar om att han kan komma att bli ganska stor. Harrison kommer att bli en mycket mysig och kärleksfull familjemedlem i den familj som väljer att adoptera honom!

Våra sju svarta valpar har mycket spring i benen. Då de är födda i en trygg miljö med en mor som gårdshund så är de helt i avsaknad av trauman och de är busiga och kontaktsökande. Valparna kan resa till sina nya hem i Sverige tidigast i September.